024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Wondelgem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Wondelgem over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Wondelgem, 9032.

goedkope zaaltje huren verjaardag Wondelgem

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Wondelgem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Thumaide
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tellin
 • goedkoop zaaltje huren communie in Quenast
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Maizeret
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Péronnes-lez-Antoing
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Lembeke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Roselies
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Braine-le-Comte
 • groot zaal huren ruimte in Seneffe
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Wondelgem

  groot zaaltje huren bruiloft Wondelgem

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Wondelgem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Wondelgem (corona- pas) !