024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Haaltert best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Haaltert over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Haaltert, 9450.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Haaltert

goedkope zaaltje huren in de buurt van  Haaltert

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Opheers
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Damme
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Witry
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Herquegies
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sint-Kruis
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Henri-Chapelle
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Peutie
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Clermont (Nam.)
 • goedkope zaaltje huren communie in Melle
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Duras
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Haaltert

  goedkoop zaaltje huren feest Haaltert

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Haaltert. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de recente regels van Haaltert (covid-19- gezondheidspas) !