024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Zomergem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal afhuren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Zomergem over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Zomergem, 9930.

goedkope zaal afhuren eerste communie Zomergem

goedkope zaal afhuren nabij  Zomergem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Haut-le-Wastia
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Remagne
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Villers-le-Bouillet
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Spy
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Drieslinter
 • groot zaalhuur verjaardag in Xhendelesse
 • groot zaaltje huren bruiloft in Bellevaux
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Marche-en-Famenne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Battice
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zomergem

  groot locatie huren trouw Zomergem

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Zomergem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feest op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Zomergem (corona certificaat) !