024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Welden best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Welden over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Welden, 9700.

goedkope zaal afhuren eerste communie Welden

goedkope zaal afhuren nabij  Welden

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Pottes
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Neder-over-Heembeek (Bru.)
 • goedkope zaaltje huren trouw in Wezembeek-Oppem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Booischot
 • klein zaaltje huren communie in Bury
 • klein zaaltje huren verjaardag in Soumoy
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Houffalize
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Pamel
 • groot zaaltje huren verjaardag in Willerzie
 • klein ruimte huren feest in Oostham
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkope zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Welden

  groot zaaltje huren verjaardag Welden

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Welden. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw feest op een corona veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Welden (covid-19/ pas) !