024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Lembeke best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltjes huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Lembeke over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Lembeke, 9971.

goedkope feestzaaltjes huren verjaardag Lembeke

goedkope feestzaaltjes huren in de buurt van  Lembeke

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Tillet
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Wasmes-Audemez-Briffoeil
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in La Gleize
 • groot zaaltje huren trouw in Grazen
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Kortrijk-Dutsel
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Stabroek
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Mazée
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Wavreille
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lahamaide
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Zegelsem
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Lembeke

  klein zaal huren verjaardag Lembeke

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Lembeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feest op een corona safe manier volgens de laatste regels van Lembeke (covid-19- certificaat) !