024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Heldergem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkope feestzaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Heldergem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Heldergem, 9450.

goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal Heldergem

goedkope feestzaaltje huren nabij  Heldergem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Zonhoven
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Sint-Lenaarts
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Goeferdinge
 • klein ruimte huren feest in Sorée
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Chapelle-à-Oie
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sovet
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Signeulx
 • groot feestruimte huren verjaardag in Boncelles
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Achet
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Mazée
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkope zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Heldergem

  klein locatie huren feestzaal Heldergem

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Heldergem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-safe wijze volgens de laatste instructies van Heldergem (covid- certificaat) !