024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feestzaal in een zaal in de buurt van Daknam best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Daknam over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Daknam, 9160.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Daknam

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Daknam

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Maldegem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Hemiksem
 • groot zaalverhuur lentefeest in Gullegem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saint-Léger (Lux.)
 • goedkoop zaaltje huren communie in Tollembeek
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Strée-lez-Huy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Neerwinden
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Leuze (Nam.)
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Lavoir
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Tongeren
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Daknam

  goedkoop ruimte huren bruidzaal Daknam

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Daknam. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Daknam (covid-19 gezondheidspas) !