024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Zonnegem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Zonnegem over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Zonnegem, 9520.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Zonnegem

goedkoop zaalverhuur nabij  Zonnegem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Montegnée
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Neuville-en-Condroz
 • goedkope zaal huren ruimte in Stambruges
 • goedkoop zaal huren ruimte in Taviers (Nam.)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sint-Martens-Bodegem
 • goedkoop zaal huren ruimte in Heurne
 • goedkope ruimte huren feest in Verlée
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Sint-Laureins
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lovenjoel
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Moerbeke
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zonnegem

  groot zaal huren bruiloft Zonnegem

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Zonnegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw feest op een covid-19-safe wijze volgens de laatste regels van Zonnegem (corona- pas) .