024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Wontergem best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Wontergem over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Wontergem, 9800.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Wontergem

goedkoop zaalverhuur nabij  Wontergem

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Sint-Amandsberg
 • goedkoop zaal huren ruimte in Baarle-Hertog
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Froidfontaine
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Clermont (Lg.)
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Ampsin
 • klein feestruimte huren verjaardag in Piétrain
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Saint-Symphorien
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ladeuze
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Zeveneken
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Haacht
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Wontergem

  groot ruimte huren trouw Wontergem

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Wontergem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw party op een corona safe wijze volgens de laatste regels van Wontergem (covid- certificaat) .