024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Michelbeke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Michelbeke over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Michelbeke, 9660.

goedkoop zaalverhuur feestzaal Michelbeke

goedkoop zaalverhuur in de buurt van  Michelbeke

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Grand-Leez
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Bornem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Halle (Kempen)
 • groot zaaltje huren verjaardag in Veldwezelt
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gembloux
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Ernonheid
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Fayt-lez-Manage
 • groot zaaltje huren communie in Jodoigne-Souveraine
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bras
 • klein zaalhuur verjaardag in Ingelmunster
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Michelbeke

  groot zaal huren vergaderzaal Michelbeke

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Michelbeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feestje op een covid-safe wijze volgens de laatste regels van Michelbeke (corona/ gezondheidspas) !