024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal omgeving Schendelbeke best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Schendelbeke over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Schendelbeke, 9506.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Schendelbeke

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Schendelbeke

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Kaster
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Brunehaut
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Boignée
 • klein zaal afhuren eerste communie in Linkebeek
 • groot zaalhuur verjaardag in Ohain
 • groot zaal huren ruimte in Daussois
 • klein zaalverhuur feestzaal in Nieuwrode
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Kachtem
 • groot zaalhuur verjaardag in Sint-Pieters-Kapelle (W.-Vl.)
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Boninne
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Schendelbeke

  klein locatie huren trouw Schendelbeke

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Schendelbeke. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente instructies van Schendelbeke (covid- gezondheidspas) .