024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Sint-Lievens-Esse best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sint-Lievens-Esse over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Lievens-Esse, 9550.

goedkoop zaaltje huren trouw Sint-Lievens-Esse

goedkoop zaaltje huren regio  Sint-Lievens-Esse

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Hampteau
 • groot zaaltje huren bruiloft in Sint-Laureins-Berchem
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Abolens
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Amougies
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Eisden
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Flamierge
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Bierwart
 • klein zaalhuur verjaardag in Molenstede
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wiekevorst
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Dormaal
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je trouw in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Lievens-Esse

  klein ruimte huren kinderfeestje Sint-Lievens-Esse

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Sint-Lievens-Esse. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een corona-safe manier volgens de recente regels van Sint-Lievens-Esse (covid-19 gezondheidspas) .