024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal nabij Overmere best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Overmere over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Overmere, 9290.

goedkoop zaaltje huren trouw Overmere

goedkoop zaaltje huren regio  Overmere

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Mellery
 • goedkoop zaaltje huren communie in Aalst
 • klein zaalverhuur lentefeest in Court-Saint-Etienne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Kieldrecht
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Pont-de-Loup
 • groot zaal afhuren eerste communie in Haut-Fays
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Balegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Seny
 • goedkope zaaltje huren trouw in Molenbeek-Wersbeek
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Zuidschote
 • Als je dan besloten hebt om je trouw in een goedkoop zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Overmere

  groot zaal huren bruidzaal Overmere

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Overmere. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste regels van Overmere (covid/ certificaat) !