024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een feestzaal in een zaal nabij Kieldrecht best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Kieldrecht over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Kieldrecht, 9130.

goedkoop zaaltje huren trouw Kieldrecht

goedkoop zaaltje huren regio  Kieldrecht

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Zulzeke
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Wannebecq
 • goedkoop zaal huren ruimte in Bierghes
 • klein zaaltje huren trouw in Wulveringem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Izel
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Sart-lez-Spa
 • goedkoop zaal huren ruimte in Chaudfontaine
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Proven
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Riemst
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sélange
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je trouw in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Kieldrecht

  goedkoop zaaltje huren feestzaal Kieldrecht

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Kieldrecht. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren jouw feest op een covid safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Kieldrecht (corona gezondheidspas) !