024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Zelzate best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zelzate over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zelzate, 9060.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Zelzate

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Zelzate

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Houthem (Comines/Komen)
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Wierde
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wéris
 • goedkope zaal huren ruimte in Grosage
 • klein zaaltje huren communie in Neufchâteau
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Kuurne
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Jeneffe (Nam.)
 • groot feestruimte huren verjaardag in Ottenburg
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Bossut-Gottechain
 • goedkoop zaal huren ruimte in Beernem
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Zelzate

  klein zaaltje huren verjaardag Zelzate

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Zelzate. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Zelzate (covid-19/ pas) !