024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Waasmunster best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Waasmunster over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Waasmunster, 9250.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Waasmunster

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Waasmunster

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • groot zaal huren ruimte in Neerlanden
 • klein zaalverhuur lentefeest in Brasmenil
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Brussel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Halle (Kempen)
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Nossegem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Eigenbilzen
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Melden
 • groot zaal afhuren eerste communie in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Veulen
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Drogenbos
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Waasmunster

  klein locatie huren vergaderzaal Waasmunster

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Waasmunster. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feestje op een covid-19 safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Waasmunster (corona- pas) !