024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Schellebelle best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Schellebelle over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Schellebelle, 9260.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Schellebelle

goedkoop zaaltje huren nabij  Schellebelle

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren communie in Trazegnies
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Waret-l\’Evêque
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Ledegem
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Saint-Remy (Lg.)
 • klein feestruimte huren verjaardag in Solre-Saint-Géry
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in De Moeren
 • groot ruimte huren feest in Matagne-la-Grande
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Waterland-Oudeman
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wihogne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Schellebelle

  goedkoop ruimte huren bruidzaal Schellebelle

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Schellebelle. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren uw feest op een corona safe manier volgens de laatste regels van Schellebelle (covid- certificaat) !