024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Merendree best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Merendree over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Merendree, 9850.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Merendree

goedkoop zaaltje huren regio  Merendree

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sint-Jan-in-Eremo
 • goedkoop ruimte huren feest in Popuelles
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Roksem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Machelen (Vl.Br.)
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Temploux
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Niverlée
 • goedkoop ruimte huren feest in My
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Teralfene
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Noirchain
 • goedkoop ruimte huren feest in Aubechies
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Merendree

  klein locatie huren feestzaal Merendree

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Merendree. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Merendree (covid/ certificaat) .