024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Landskouter best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Landskouter over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Landskouter, 9860.

goedkoop zaaltje huren plechtige communie Landskouter

goedkoop zaaltje huren regio  Landskouter

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Roucourt
 • klein zaalhuur verjaardag in Beauraing
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Gorsem
 • goedkoop ruimte huren feest in Merbes-le-Château
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Rijmenam
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Meerbeek
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ramskapelle (Nieuwpoort)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Borgerhout
 • groot zaaltje huren trouw in Tourinnes-Saint-Lambert
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Arbre (Nam.)
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Landskouter

  groot ruimte huren trouw Landskouter

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Landskouter. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Landskouter (corona/ gezondheidspas) .