024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Tielrode best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Tielrode over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Tielrode, 9140.

goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Tielrode

goedkoop zaaltje huren nabij  Tielrode

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Lives-sur-Meuse
 • klein ruimte huren feest in Kinrooi
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tongre-Notre-Dame
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bleret
 • groot ruimte huren feest in La Reid
 • groot zaaltje huren bruiloft in Lamontzée
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Julémont
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Hoegaarden
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Poesele
 • groot zaaltje huren communie in Jodoigne-Souveraine
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je kinderfeestje in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Tielrode

  klein ruimte huren verjaardag Tielrode

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Tielrode. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren jouw feest op een covid-safe wijze volgens de recente instructies van Tielrode (corona/ certificaat) !