024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal nabij Zevergem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Zevergem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zevergem, 9840.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Zevergem

goedkoop zaaltje huren regio  Zevergem

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • groot zaaltje huren bruidzaal in Beringen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Flémalle-Grande
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Haren (Bru.)
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Hasselt
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Izier
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ettelgem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Marbaix (Ht.)
 • klein zaalhuur verjaardag in Mariakerke
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Roy
 • goedkoop zaaltje huren communie in Willebringen
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Zevergem

  groot locatie huren bruidzaal Zevergem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Zevergem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een covid safe manier volgens de recente aanbevelingen van Zevergem (corona/ gezondheidspas) !