024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Zarlardinge best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Zarlardinge over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Zarlardinge, 9500.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Zarlardinge

goedkoop zaaltje huren nabij  Zarlardinge

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Lambermont
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Villers-sur-Semois
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zaffelare
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Merkem
 • groot zaaltje huren verjaardag in Arc-Wattripont
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Koekelare
 • groot feestruimte huren verjaardag in Ethe
 • groot zaaltje huren communie in Landen
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Berzée
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Barry
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruiloft in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zarlardinge

  groot locatie huren trouw Zarlardinge

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Zarlardinge. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een covid safe wijze volgens de laatste regels van Zarlardinge (covid-19 gezondheidspas) !