024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje organiseren ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Sint-Antelinks best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Antelinks over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Antelinks, 9550.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Sint-Antelinks

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Sint-Antelinks

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Nimy
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Poperinge
 • klein zaaltje huren communie in Trazegnies
 • goedkope zaaltje huren trouw in Beaufays
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ensival
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bikschote
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kaprijke
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Maffe
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wihogne
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Londerzeel
 • Als je dan besloten hebt om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Sint-Antelinks

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Sint-Antelinks

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Sint-Antelinks. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de recente regels van Sint-Antelinks (covid-19/ pas) .