024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Oudegem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Oudegem over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Oudegem, 9200.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Oudegem

goedkoop zaaltje huren regio  Oudegem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Dinant
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Herselt
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Lontzen
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Hasselt
 • goedkope zaaltje huren trouw in Casteau (Soignies)
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Willaupuis
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Neerpelt
 • goedkoop ruimte huren feest in Bousval
 • groot ruimte huren feest in La Reid
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saive
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Oudegem

  goedkoop zaaltje huren bruiloft Oudegem

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Oudegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feest op een corona-safe manier volgens de laatste instructies van Oudegem (covid/ pas) !