024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Lebbeke best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Lebbeke over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Lebbeke, 9280.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Lebbeke

goedkoop zaaltje huren regio  Lebbeke

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Moerkerke
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bonheiden
 • groot feestruimte huren verjaardag in Ligney
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sint-Joris-Weert
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Gembes
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saint-Léger (Lux.)
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Bovelingen
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Stevoort
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Grimminge
 • klein feestruimte huren verjaardag in Havelange
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Lebbeke

  groot ruimte huren verjaardag Lebbeke

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Lebbeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een covid safe manier volgens de recente instructies van Lebbeke (covid gezondheidspas) !