024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Destelbergen best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een DJ uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Destelbergen over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Destelbergen, 9070.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Destelbergen

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Destelbergen

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Fléron
 • groot zaaltje huren communie in Saint-Nicolas (Lg.)
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Meux
 • goedkoop zaal huren ruimte in Ligne
 • klein zaaltje huren communie in Marbais (Br.W.)
 • goedkope zaaltje huren trouw in Sint-Blasius-Boekel
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Lierneux
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Sainte-Cécile
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ordingen
 • goedkoop zaal huren ruimte in Aartrijke
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Destelbergen

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Destelbergen

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Destelbergen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de recente aanbevelingen van Destelbergen (covid gezondheidspas) .