024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Oordegem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Oordegem over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Oordegem, 9340.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Oordegem

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Oordegem

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rijkhoven
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Kleine-Brogel
 • klein zaal afhuren eerste communie in Arc-Ainières
 • goedkope ruimte huren feest in Nukerke
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Letterhoutem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Opitter
 • goedkope ruimte huren feest in Moorsele
 • goedkoop ruimte huren feest in Bousval
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Oosterzele
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Zichem
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Oordegem

  klein ruimte huren verjaardag Oordegem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Oordegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een corona safe wijze volgens de laatste instructies van Oordegem (covid- certificaat) !