024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Bachte-Maria-Leerne best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bachte-Maria-Leerne over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bachte-Maria-Leerne, 9800.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Bachte-Maria-Leerne

goedkoop zaaltje huren regio  Bachte-Maria-Leerne

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Opprebais
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Vinkt
 • klein ruimte huren feest in Grand-Hallet
 • groot zaaltje huren bruiloft in Cheratte
 • groot zaalhuur verjaardag in Sint-Pieters-Kapelle (W.-Vl.)
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Moortsele
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Saint-Hubert
 • groot zaaltje huren trouw in Kolmont (Borgloon)
 • goedkoop zaal huren ruimte in Vremde
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Villers-aux-Tours
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bachte-Maria-Leerne

  groot zaal huren bruiloft Bachte-Maria-Leerne

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Bachte-Maria-Leerne. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feest op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Bachte-Maria-Leerne (covid-19 gezondheidspas) !