024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Vinkt best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Vinkt over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vinkt, 9800.

goedkoop zaalhuur verjaardag Vinkt

goedkoop zaalhuur regio  Vinkt

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bouffioulx
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wanfercée-Baulet
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Kortenaken
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Harre
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Rijmenam
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Galmaarden
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bergilers
 • goedkoop zaal huren ruimte in Halle-Booienhoven
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Chapelle-à-Wattines
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Braffe
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Vinkt

  goedkoop zaaltje huren kinderfeestje Vinkt

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Vinkt. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Vinkt (covid pas) !