024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Appelterre-Eichem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Appelterre-Eichem over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Appelterre-Eichem, 9400.

goedkoop zaalhuur verjaardag Appelterre-Eichem

goedkoop zaalhuur in de buurt van  Appelterre-Eichem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Moustier (Ht.)
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Oosteeklo
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Rouvroy
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bomal-sur-Ourthe
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hulste
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Limbourg
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Clavier
 • goedkoop zaaltje huren communie in Tielt (Vl.Br.)
 • klein zaalverhuur feestzaal in Kwaadmechelen
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Biesme
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Appelterre-Eichem

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Appelterre-Eichem

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Appelterre-Eichem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren uw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste instructies van Appelterre-Eichem (corona- certificaat) !