024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Nieuwkerken-Waas best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Nieuwkerken-Waas over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Nieuwkerken-Waas, 9100.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Nieuwkerken-Waas

goedkoop zaal afhuren nabij  Nieuwkerken-Waas

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren communie in Yernée-Fraineux
 • goedkoop zaaltje huren communie in Geer
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beverlo
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Hoeleden
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ekeren
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Herenthout
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Wasmes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Châtelet
 • groot zaal afhuren eerste communie in Bienne-lez-Happart
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Hombourg
 • Als je dan besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Nieuwkerken-Waas

  groot ruimte huren kinderfeestje Nieuwkerken-Waas

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Nieuwkerken-Waas. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feest op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Nieuwkerken-Waas (corona/ pas) .