024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Godveerdegem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Godveerdegem over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Godveerdegem, 9620.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Godveerdegem

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Godveerdegem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Lonzée
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Dailly
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Vladslo
 • goedkope zaaltje huren trouw in Kozen
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Schuiferskapelle
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Samrée
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Enghien/Edingen
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bassilly
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Couture-Saint-Germain
 • klein zaal afhuren eerste communie in Waasmont
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Godveerdegem

  goedkoop ruimte huren vergaderzaal Godveerdegem

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Godveerdegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de recente instructies van Godveerdegem (covid gezondheidspas) !