024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Denderhoutem best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Denderhoutem over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Denderhoutem, 9450.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Denderhoutem

goedkoop zaal afhuren in de buurt van  Denderhoutem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Fraiture
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Maransart
 • klein feestruimte huren verjaardag in Solre-Saint-Géry
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Macquenoise
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Petit-Thier
 • klein feestruimte huren verjaardag in Zétrud-Lumay
 • goedkoop zaal huren ruimte in Villers-devant-Orval
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • groot ruimte huren feest in Limelette
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sint-Maria-Horebeke
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Denderhoutem

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Denderhoutem

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Denderhoutem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een corona-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Denderhoutem (covid- certificaat) !