024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Bottelare best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bottelare over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Bottelare, 9820.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Bottelare

goedkoop zaal afhuren regio  Bottelare

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rosmeer
 • goedkoop zaal huren ruimte in Linter
 • goedkoop zaal huren ruimte in Tildonk
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Saint-Jean-Geest
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Hennuyères
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Zaffelare
 • klein zaal afhuren eerste communie in Chastre-Villeroux-Blanmont
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Bonsin
 • goedkoop zaaltje huren communie in Geer
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Roclenge-sur-Geer
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bottelare

  groot locatie huren vergaderzaal Bottelare

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Bottelare. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de recente regels van Bottelare (corona/ certificaat) !