024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Ledeberg best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop ruimte huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Ledeberg over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Ledeberg, 9050.

goedkoop ruimte huren feest Ledeberg

goedkoop ruimte huren regio  Ledeberg

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop ruimte huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren bruiloft in Bulskamp
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Tavier
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Hamme-Mille
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Boninne
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Meilegem
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Attenhoven
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Zevergem
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Klerken
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Teralfene
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Goetsenhoven
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je feest in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Ledeberg

  groot locatie huren feestzaal Ledeberg

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Ledeberg. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw party op een covid-19 veilige manier volgens de laatste instructies van Ledeberg (covid-19 gezondheidspas) .