024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Desteldonk best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Desteldonk over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Desteldonk, 9042.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Desteldonk

goedkoop feestzaaltjes huren nabij  Desteldonk

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Anhée
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bekkevoort
 • klein ruimte huren feest in Brûly-de-Pesche
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Jemeppe-sur-Meuse
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Sankt Vith/Saint-Vith
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Lontzen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Aarschot
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Porcheresse (Lux.)
 • goedkoop ruimte huren feest in Gaurain-Ramecroix
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Lierneux
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Desteldonk

  klein locatie huren feestzaal Desteldonk

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Desteldonk. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw party op een corona-safe manier volgens de laatste regels van Desteldonk (covid-19/ pas) !