024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Bazel best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Bazel over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bazel, 9150.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Bazel

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Bazel

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Neufvilles
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Samrée
 • goedkoop ruimte huren feest in Beveren-aan-den-Ijzer
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Lombardsijde
 • goedkope zaal huren ruimte in Marche-lez-Ecaussinnes
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hoepertingen
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Florennes
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Poulseur
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Hodister
 • klein ruimte huren feest in Schriek
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Bazel

  groot ruimte huren bruiloft Bazel

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Bazel. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw feestje op een covid veilige wijze volgens de laatste regels van Bazel (corona- certificaat) !