024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Nevele best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Nevele over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Nevele, 9850.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Nevele

goedkoop feestzaaltje huren regio  Nevele

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ardooie
 • goedkoop zaal huren ruimte in Auvelais
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ways
 • goedkoop ruimte huren feest in Beveren-aan-den-Ijzer
 • goedkoop zaal huren ruimte in Hollogne-sur-Geer
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Battice
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Saint-Géry
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wilrijk
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Pittem
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Goeferdinge
 • Als je eenmaal besloten hebt om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Nevele

  groot ruimte huren feest Nevele

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Nevele. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feest op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Nevele (corona- gezondheidspas) !