024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal omgeving Mullem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Mullem over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Mullem, 9700.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Mullem

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Mullem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bra
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Huccorgne
 • klein zaaltje huren trouw in Berneau
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Hacquegnies
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ragnies
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Sorinnes
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Wielsbeke
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bovenistier
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Bourseigne-Neuve
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Elen
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Mullem

  groot zaaltje huren vergaderzaal Mullem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Mullem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feestje op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Mullem (covid/ certificaat) !