024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Melsele best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Melsele over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Melsele, 9120.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Melsele

goedkoop feestruimte huren nabij  Melsele

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Erembodegem
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bertrix
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Familleureux
 • goedkoop ruimte huren feest in Spiere/Espierres
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Wespelaar
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Lens-Saint-Remy
 • goedkoop zaal huren ruimte in Thuillies
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Marneffe
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Oeren
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Gérouville
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Melsele

  goedkoop locatie huren bruiloft Melsele

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Melsele. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw party op een covid-19 safe manier volgens de recente regels van Melsele (covid pas) !