024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Zeveren best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zeveren over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zeveren, 9800.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Zeveren

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Zeveren

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Hanret
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Montignies-sur-Roc
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Gierle
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Marcinelle
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Vaux-sous-Chèvremont
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Korbeek-Lo
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Embourg
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Oeren
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Ooike (Wortegem-Petegem)
 • groot zaalhuur verjaardag in Fize-Fontaine
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Zeveren

  klein locatie huren vergaderzaal Zeveren

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Zeveren. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feestje op een corona-safe manier volgens de recente regels van Zeveren (covid/ gezondheidspas) !