024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Vlekkem best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Vlekkem over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Vlekkem, 9420.

goedkoop feestlocatie huren verjaardag Vlekkem

goedkoop feestlocatie huren in de buurt van  Vlekkem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig personen, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wellen
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Le Mesnil
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sint-Agatha-Rode
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Leuze (Nam.)
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Wijgmaal (Vl.Br.)
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Emblem
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Ransart
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Autre-Eglise
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Saint-Symphorien
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Crupet
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Vlekkem

  goedkoop locatie huren bruiloft Vlekkem

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Vlekkem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren uw feest op een covid safe manier volgens de laatste regels van Vlekkem (corona gezondheidspas) .