024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal in de buurt van Waret-la-Chaussée best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Waret-la-Chaussée over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Waret-la-Chaussée, 5310.

klein zaaltje huren plechtige communie Waret-la-Chaussée

klein zaaltje huren in de buurt van  Waret-la-Chaussée

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Aaigem
 • groot zaalverhuur lentefeest in Quartes
 • groot zaaltje huren trouw in Hellebecq
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Westmalle
 • klein zaal afhuren eerste communie in Boorsem
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Yvoir
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ooigem
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Vaux-sous-Chèvremont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Geluwe
 • goedkoop zaal huren ruimte in Nijlen
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je plechtige communie in een klein zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Waret-la-Chaussée

  goedkoop zaal huren feest Waret-la-Chaussée

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Waret-la-Chaussée. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren uw party op een covid-safe wijze volgens de laatste instructies van Waret-la-Chaussée (covid- gezondheidspas) !