024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens rondom Namen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal nabij Rienne best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Rienne over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rienne, 5575.

klein zaaltje huren plechtige communie Rienne

klein zaaltje huren in de buurt van  Rienne

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Sourbrodt
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Broechem
 • groot zaaltje huren bruiloft in Saint-Léger (Ht.)
 • groot feestruimte huren verjaardag in Hermeton-sur-Meuse
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Overijse
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Hérinnes-lez-Pecq
 • klein zaaltje huren bruiloft in Koersel
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Omezée
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Houdeng-Goegnies
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Estinnes
 • Als je dan besloten hebt om je plechtige communie in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Rienne

  klein locatie huren verjaardag Rienne

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro terecht in Rienne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw party op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste regels van Rienne (covid pas) .