024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feest organiseren ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feest in een zaal omgeving Thy-le-Bauduin best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein feestlocatie huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Thy-le-Bauduin over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Thy-le-Bauduin, 5621.

klein feestlocatie huren verjaardag Thy-le-Bauduin

klein feestlocatie huren regio  Thy-le-Bauduin

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 man, 250 man tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Aalbeke
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Malempré
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Walhorn
 • groot zaalhuur verjaardag in Thines
 • goedkope zaaltje huren trouw in Marcq/Mark
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Rebecq
 • groot zaalverhuur lentefeest in Vorst (Kempen)
 • goedkoop zaal huren ruimte in Chaudfontaine
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Lombise
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Sainte-Marie-Chevigny
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Thy-le-Bauduin

  groot locatie huren kinderfeestje Thy-le-Bauduin

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Thy-le-Bauduin. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe wijze volgens de recente regels van Thy-le-Bauduin (covid-19- gezondheidspas) .