024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Membre best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein feestlocatie huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Membre over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Membre, 5550.

klein feestlocatie huren verjaardag Membre

klein feestlocatie huren in de buurt van  Membre

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Lamain
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Oudekapelle
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wanne
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Büllingen/Bullange
 • goedkope zaaltje huren trouw in Herdersem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sint-Martens-Leerne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Orgeo
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Mornimont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Korbeek-Dijle
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Mechelen-Bovelingen
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Membre

  groot ruimte huren bruiloft Membre

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Membre. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren uw party op een covid-veilige manier volgens de recente regels van Membre (corona- gezondheidspas) !