024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Gonrieux best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Gonrieux over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Gonrieux, 5660.

klein feestlocatie huren verjaardag Gonrieux

klein feestlocatie huren in de buurt van  Gonrieux

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Namen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Vierves-sur-Viroin
 • goedkoop zaal huren ruimte in Arendonk
 • klein zaalverhuur feestzaal in Hermalle-sous-Huy
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Franc-Waret
 • klein zaaltje huren trouw in Aubange
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sint-Rijkers
 • groot feestruimte huren verjaardag in Monstreux
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Trois-Ponts
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Testelt
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Archennes
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Gonrieux

  klein zaaltje huren feestzaal Gonrieux

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Gonrieux. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw feestje op een covid-safe manier volgens de recente instructies van Gonrieux (covid-19 certificaat) .