024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens rondom Namen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Willerzie best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Willerzie over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Willerzie, 5575.

groot zaaltje huren verjaardag Willerzie

groot zaaltje huren nabij  Willerzie

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Namen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Herve
 • goedkoop zaaltje huren communie in Waarschoot
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Chaineux
 • goedkoop zaal huren ruimte in Warnant
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Oud-Heverlee
 • groot zaal huren ruimte in Pollinkhove
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Niel-bij-Sint-Truiden
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Masnuy-Saint-Jean (Jurbise)
 • groot zaalhuur verjaardag in Ohain
 • goedkoop zaaltje huren communie in Nieuwkerke
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Willerzie

  goedkoop zaaltje huren vergaderzaal Willerzie

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Willerzie. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw party op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Willerzie (covid/ certificaat) !