024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens in Namen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Leuze (Nam.) best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een dj uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Leuze (Nam.) over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Leuze (Nam.), 5310.

groot zaaltje huren plechtige communie Leuze (Nam.)

groot zaaltje huren regio  Leuze (Nam.)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Bierwart
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hogne
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Henripont
 • goedkoop zaal huren ruimte in Kwaremont
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Cognelée
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Erbaut
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Ehein
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Sombreffe
 • goedkoop ruimte huren feest in Hastière-Lavaux
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Leuze (Nam.)

  klein ruimte huren feest Leuze (Nam.)

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Leuze (Nam.). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feestje op een covid-19-safe manier volgens de recente regels van Leuze (Nam.) (covid-19- certificaat) !