024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens rondom Namen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal omgeving Matagne-la-Grande best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot ruimte huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Namen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Matagne-la-Grande over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Matagne-la-Grande, 5680.

groot ruimte huren feest Matagne-la-Grande

groot ruimte huren in de buurt van  Matagne-la-Grande

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Namen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot ruimte huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren communie in Latinne
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Diepenbeek
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Braibant
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Signeulx
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Kortrijk-Dutsel
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Overwinden
 • goedkoop ruimte huren feest in Rotheux-Rimière
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Achêne
 • klein zaaltje huren communie in Opont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ramskapelle (Nieuwpoort)
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je feest in een groot zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Matagne-la-Grande

  groot locatie huren vergaderzaal Matagne-la-Grande

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Matagne-la-Grande. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de laatste regels van Matagne-la-Grande (corona gezondheidspas) !